Kirsten

Voor de 2e keer kraamzorg mogen ontvangen via Petra en Jacintha. Fijne en gezellige opstart gehad met Elif. Daarna nog een hele fijne week met Sabine! Door de gezelligheid, de goede zorgen, het harde werken en de aandacht voor onze oudste dochter van 2,5 hebben wij optimaal kunnen genieten van een mooie en relaxte kraamweek. Daarnaast heb ik elke dag mogen genieten van de heerlijke fruitsalades. Nogmaals heel erg bedankt voor de gezelligheid en fijne en leuke gesprekken!

25/05/23

Aiko en Bradley

Afgelopen week kraamzorg mogen ontvangen van Jacintha, zij was al een bekende binnen de familie dus wouden wij haar ook graag voor de kraamzorg van onze eerste kindje. Geen moment spijt gehad! De beste zorg en begeleiding ontvangen en wij zijn ook super goed verzorgd. Als eerste keer ouders is alles spannend en nieuw aan het begin maar dankzij Jacintha de week afgesloten met de volle zelfverzekerdheid. Wij kijken positief terug op de kraamweek en zouden het zo over doen. Bedankt!

07/06/23

Sanne, Jesse en Sven

Wij hebben kraamzorg mogen ontvangen van Silke. Silke was onze steun en toeverlaat in de eerste week. Silke heeft ons de belangrijke dingen geleerd die wij als nieuwe ouders nodig hadden om goed voor Sven te kunnen zorgen. Bovenal was het erg gezellig en voelden wij ons heel comfortabel om Silke bij ons te hebben. Silke – nogmaals dank je wel!

16/06/23

Brigitte

Wij hebben de eerste dagen Kraamzorg mogen ontvangen van Elif, de laatste paar van Petra. Wat een hulp hebben we gekregen! Van beiden zo veel geleerd en vooral ook veel gelachen. Door dit alles kijken we terug op een mooie week en hebben we er het volste vertrouwen in dat alles goed zal komen met ons kleine meisje

22/06/23

Stephanie

Wij hebben kraamzorg ontvangen van Sabine. Dit is super fijn gegaan! Sabine heeft ons zodanig ondersteund en geholpen waardoor wij nu met alle vertrouwen het alleen gaan doen. Ontzettend veel van haar geleerd en daarnaast bood zij een luisterend oor wanneer ik dat nodig had. Alle adviezen en tips hebben wij ten harte aangenomen. Contact met Sabine is laagdrempelig en flexibel. Al met al kijken wij terug op een hele fijne kraamweek. Nogmaals dank voor alle goede zorgen Sabine!

27/06/23

Anne en Michael

Wij hebben een hele fijn kraam week gehad. Elif was super lief en heeft ons vrijwel alle zorg ontnomen. Ook al onze vragen werden beantwoord, zelfs nog na de week via WhatsApp. Nogmaals bedankt!
10/07/23

Stefanie, Guido en Matthijs

Wat een fijne start hebben we gehad samen met Elif! Er werd goed voor ons gezorgd, het was heerlijk om de rustmomenten in de middag te hebben, hebben gelachen en veel geleerd (bedankt voor je geduld 😉 we zijn inmiddels een stukje sneller met verschonen en aankleden). Bedankt voor alles!

21/07/23

Steven en Demi

Wij hebben een hele fijne eerste week gehad als kersverse ouders, mede dankzij de super goede hulp van Silke. Silke was super behulpzaam en heeft ons heel goed op weg geholpen om verder te kunnen na de eerste week, heel veel dank daarvoor Silke!! Ook het contact met Petra was fijn en ging soepel. Kortom, wij zouden al onze vrienden de Kraamzorg van jullie aanbevelen, zeer tevreden!! Groetjes Steven en Demi

26/07/23

Sarah en Gijs

Na 7 heftige weken in het ziekenhuis, mocht onze baby eindelijk naar huis. Jacintha kwam ons thuis nog een handje helpen. Dit was zo fijn! Vandaag was de laatste dag en we missen haar nu al. Jacintha is super gezellig, bekwaam, een doorpakker en lekker positief. Dat was precies wat we nodig hadden! Ze heeft ons een hoop vertrouwen gegeven en voor een volgende baby komen we zeker terug bij Petra en Jacintha! Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

31/07/23

Govert en Merel

We hebben een goede eerste week gehad met Yvonne. Ze heeft ons van goed advies voorzien en zorgde voor rust in huis.Daarnaast was ze erg leuk met ons oudere zoontje en heeft ze hem erg betrokken bij deze week. Dank voor alles Yvonne!

03/08/23