Tamara

Voor ons eerste kindje zo blij dat we bij Petra en Jacintha terecht konden voor kraamhulp. Met behulp van de zeer ervaren en betrokken Sheila en Heleen gaan wij met vertrouwen het ouderschap tegemoet! Zeker de begeleiding rondom de borstvoeding na een keizersnee was uitmuntend. Ook de communicatie voor en achteraf was erg prettig. Al met al heel erg bedankt!

Roos en Freek

Ook voor ons tweede kindje konden we niet wachten totdat Jacintha weer bij ons voor de deur stond. Met veel kennis, rust en en humor was het een erg fijne kraamweek. Naast goede zorg voor de baby, z’n ouders en broer was er ook ruimte voor gezelligheid met de visite. Het is dat er geen derde op de planning staat, maar anders hadden we het wel weer geweten!

10/03/23

Niels Elise Charlotte

Lieve Jacintha, Wat hebben we een geluk gehad met jou als kraamzorg. Je hebt ons super veel geleerd, ons veel geholpen met alles in het huishouden en met de visite en we hebben veel gelachen (ook al deed dat pijn bij moeders haha). En nogmaals: bewondering voor hoe je heerlijke bakkies cappuccino hebt gezet met ons koffiezetapparaat. Een barista is er niets bij 😉 Onwijs bedankt voor de afgelopen week. We hopen dat als we ooit een 2e mogen krijgen, jullie nog niet met pensioen zijn haha. Veel geluk verder en woe weet tot een volgende keer. Liefs van Niels en mij en natuurlijk ook van onze Charlotte.

12/03/23

Michelle, Rowdy en Hailey

Wij als kersverse ouders hebben zo ontzettend veel gehad aan de hulp van Elif en Petra. Doordat ons meisje 2 weken eerder kwam kregen wij eerst de hulp van Elif en na 2 dagen stond Petra voor ons klaar. Van beide TOP zorg gekregen. Wij zijn goed verzorgd, hebben gelachen en veel geleerd. De kennis die zij aan ons hebben overgebracht kunnen wij na de kraamweek met volle vertrouwen zelf toepassen. Ontzettend bedankt Petra en Elif !

12/03/23

Marlies, Victor, Elin en Jinthe

Onze 2de dochter is geheel onverwacht maar prachtig op tijd thuis geboren. Elif kwam ons en de verloskundige midden in de nacht ondersteunen met de bevalling en de eerste opstart. Gedurende de hele kraamweek fijne adequate ondersteuning gehad van Elif in het reilen en zeilen van het huis, de zorg voor Jinthe (snel duidelijk plan bij te veel afvallen) en ook Elin kreeg voldoende liefdevolle aandacht! Extra genoten we van de gezellige lunches. Kortom bedankt voor alles deze week! Liefs Victor, Marlies, Elin en Jinthe. P.s. Elin vertelde vandaag nog (3 weken na afscheid) dat ze bij naar Elif toe wilde

05/04/23

Paula

Na de geboorte van onze dochter (ruim 3 jaar geleden) kregen wij via Petra en Jacintha de hulp van Wilma. Wat een geweldige ervaring was dat! Onzeker dat ik was als kersverse mama heeft Wilma me echt door de eerste dagen heen geholpen en gecoacht. Ze heeft onze dochter, ons gezin en huishouden heel goed verzorgd en ik denk ook nu nog regelmatig aan de goede tips die ze me gegeven heeft. Onlangs is ons tweede kindje geboren (een zoon) en kwam Elif bij ons thuis. Ook met haar hebben we weer een hele fijne kraamtijd gehad. We waren erg blij dat ze wilde komen, ook omdat we vlak voor de bevalling eigenlijk net een beetje buiten de regio Rotterdam zijn gaan wonen. Elif had goed oog voor de gezondheid van onze zoon, hield zijn kleur en voeding goed in de gaten en was heel lief voor onze dochter. Wederom een top ervaring, bedankt!

12/04/23

Sigrid

Gisteren met een traan de kraamperiode afgesloten. We zijn alle 6 niets tekort gekomen. Wat een topper en aanpakker is Renate.

14/05/23

Esmée

Heleen heeft na de geboorte van onze tweede dochter weer fantastisch voor ons gezorgd. Ze was onze steun en toeverlaat en heeft ons echt super geholpen in deze bijzondere eerste periode. En onze oudste dochter heeft er een nieuwe vriendin bij;) Heleen, heel erg bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt, we zijn je ontzettend dankbaar!

15/05/23

Kirsten

Voor de 2e keer kraamzorg mogen ontvangen via Petra en Jacintha. Fijne en gezellige opstart gehad met Elif. Daarna nog een hele fijne week met Sabine! Door de gezelligheid, de goede zorgen, het harde werken en de aandacht voor onze oudste dochter van 2,5 hebben wij optimaal kunnen genieten van een mooie en relaxte kraamweek. Daarnaast heb ik elke dag mogen genieten van de heerlijke fruitsalades. Nogmaals heel erg bedankt voor de gezelligheid en fijne en leuke gesprekken!

25/05/23

Aiko en Bradley

Afgelopen week kraamzorg mogen ontvangen van Jacintha, zij was al een bekende binnen de familie dus wouden wij haar ook graag voor de kraamzorg van onze eerste kindje. Geen moment spijt gehad! De beste zorg en begeleiding ontvangen en wij zijn ook super goed verzorgd. Als eerste keer ouders is alles spannend en nieuw aan het begin maar dankzij Jacintha de week afgesloten met de volle zelfverzekerdheid. Wij kijken positief terug op de kraamweek en zouden het zo over doen. Bedankt!

07/06/23