GASTENBOEK

Laat hier een reactie achter in ons gastenboek

Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Michelle, Rowdy en Hailey
Wij als kersverse ouders hebben zo ontzettend veel gehad aan de hulp van Elif en Petra. Doordat ons meisje 2 weken eerder kwam kregen wij eerst de hulp van Elif en na 2 dagen stond Petra voor ons klaar. Van beide TOP zorg gekregen. Wij zijn goed verzorgd, hebben gelachen en veel geleerd. De kennis die zij aan ons hebben overgebracht kunnen wij na de kraamweek met volle vertrouwen zelf toepassen. Ontzettend bedankt Petra en Elif !

12/03/23
Niels Elise Charlotte
Lieve Jacintha, Wat hebben we een geluk gehad met jou als kraamzorg. Je hebt ons super veel geleerd, ons veel geholpen met alles in het huishouden en met de visite en we hebben veel gelachen (ook al deed dat pijn bij moeders haha). En nogmaals: bewondering voor hoe je heerlijke bakkies cappuccino hebt gezet met ons koffiezetapparaat. Een barista is er niets bij ;) Onwijs bedankt voor de afgelopen week. We hopen dat als we ooit een 2e mogen krijgen, jullie nog niet met pensioen zijn haha. Veel geluk verder en woe weet tot een volgende keer. Liefs van Niels en mij en natuurlijk ook van onze Charlotte.

12/03/23
Roos en Freek
Ook voor ons tweede kindje konden we niet wachten totdat Jacintha weer bij ons voor de deur stond. Met veel kennis, rust en en humor was het een erg fijne kraamweek. Naast goede zorg voor de baby, z’n ouders en broer was er ook ruimte voor gezelligheid met de visite. Het is dat er geen derde op de planning staat, maar anders hadden we het wel weer geweten!

10/03/23
Tamara
Voor ons eerste kindje zo blij dat we bij Petra en Jacintha terecht konden voor kraamhulp. Met behulp van de zeer ervaren en betrokken Sheila en Heleen gaan wij met vertrouwen het ouderschap tegemoet! Zeker de begeleiding rondom de borstvoeding na een keizersnee was uitmuntend. Ook de communicatie voor en achteraf was erg prettig. Al met al heel erg bedankt!

09/03/23
Louise en Anton
Wij hebben voor onze kraamtijd voor de zorg van petra en jacintha gekozen aanraden van vrienden en verloskundigen. Ze zijn kleinschalig en staan voor persoonlijke zorg. Wij hebben 8 dagen kraamzorg van jacintha mogen ontvangen zonder wissel van kraamzorg, wat ik als een enorme luxe heb ervaren. Jacintha heeft een berg aan ervaring, is professioneel en weet waar je op welke momenten behoefte aan hebt. Ze heeft ons super ondersteund en op weg geholpen deze eerste week met heel veel plezier en gezelligheid. Heel erg bedankt, ook namens Tobias!

05/03/23
Fleur
Super blij waren wij met kraamhulp Elif! Ze was gezellig en hield van aanpakken! Alles lekker schoon , super lief gespeeld met m’n oudere dochter en voor de pasgeborene ook heel lief maar ook heel zeker van zichzelf . En dat is heel prettig ; iemand met ervaring die weet wat ze doet. Dus Elif bedankt ! Groetjes Fleur en de rest

01/03/23
Manon Polack
We hebben een hele fijne en gezellige kraamweek gehad met Colinda. Ondanks dat het onze tweede is, is het toch fijn om hulp te krijgen. Colinda is erg betrokken, lief en zorgzaam. Lieve Colinda we willen jou graag bedanken voor de goede zorgen. Liefs Bruce , Manon , Dailey & Jazzlyn

21/02/23
Maaike
Lieve Petra & Jacintha, Lieve Yvon, Wij hebben als gezin een geweldige eerste week thuis beleefd mede dankzij de goede zorg van Yvon. Iemand in bed houden die normaal gesproken heel actief is en alles zelf onder controle wil hebben dat is geen makkelijke opgave. Toch is het Yvon gelukt. Dank voor deze fijne opstart. Daarnaast ook Petra & Jacintha bedankt voor de organisatie van de hulp. Van het moment dat we het ziekenhuis ingingen tot aan thuis stonden jullie ons telefonisch bij. We hebben ons nergens zorgen over hoeven maken. Een hele zorg minder. Dank jullie wel! Liefs, Luis, Maaike Sara en Bea

21/02/23
H. Dijkman
Wat hebben wij geboft met Heleen als onze kraamhulp deze week. Iedere dag stond ze weer voor ons klaar op alle mogelijke fronten en waar er maar hulp nodig was. Haar hulp was niet enkel gericht op de moeder en het kindje, maar op alle leden van het gezin. Van een klein cadeautje voor de grote broer, tot lekker gebak voor de oma’s. Haar attente en prettige karakter was te allen tijde aanwezig. Tussen alle rustmomenten door hebben we stiekem uren gekletst, gelachen en verhalen gedeeld. Heleen is uiterst vriendelijk, kundig en zorgzaam. Ze overziet precies wat er nodig is, en zorgt ervoor dat het geregeld is. Ze laat ons achter met veel vertrouwen om na de kraamweek alles zelf op te kunnen pakken. Mocht er ooit nog een volgende kleine komen, hopen we wederom Heleen in huis te mogen hebben. Tot slot ook veel dank voor de organisatie van Petra & Jacintha. Alles was keurig geregeld en naar wens. Heleen, we gaan je missen maar ongetwijfeld tot ziens! Heel veel liefs van Wouter, Hülya, Matteo en Mia!

20/02/23
Stefanie van Zanten
Wat hebben we weer mogen genieten van een fijne kraamweek met Petra! Het is heerlijk als je elkaar al kent en maakt de week nog gezelliger, leuker en persoonlijker. Er is opnieuw weer heel goed voor ons gezorgd met ook volop aandacht voor onze oudste dochter. Heel erg bedankt, we hebben echt genoten! X Stefanie, Lennard, Niene en Lauren

16/02/23
 
Powered by Phoca Guestbook