GASTENBOEK

Laat hier een reactie achter in ons gastenboek

Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Anouk
Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Heleen! Het is toch spannend dat je ineens thuis komt met je eerste kindje. Heleen kon de avond dat we uit het ziekenhuis kwamen nog langskomen. Dit zorgde ervoor dat we met een vertrouwd gevoel de nacht in gingen. We hebben in de daarop volgende dagen erg veel van Heleen geleerd, het voelde erg fijn en vertrouwd! Het was een week voor 'eerste keren', emoties, weinig slaap, maar vooral veel mooie en bijzondere momenten. We willen je heel erg bedanken voor al je tips, gezelligheid en betrokkenheid!

22/09/23
Danielle
Wij hebben een geweldige kraamtijd gehad door de goede zorgen van Melissa. Ze heeft ons na een heftige bevalling met spoedkeizersnee heel goed op weg geholpen. Bedankt voor de tips en tricks, de gezelligheid en ook de fijne omgang met onze oudere dochters. Ze hebben het nu (3 weken later) nog over je.

19/09/23
Sven
Beste Petra, Silke, Helaas kunnen we hier geen sterren geven anders was het zeker een 5 sterren review geweest. Fantastisch, heel fijn contact en we zijn onwijs goed geholpen. Heerlijke opstart en zoveel tips & tricks meegekregen. Aanbeveling voor iedereen. Ondanks de drukte is ons toch de gezellige kraamzorg gegeven, die ons was beloofd. Sven, Tetske & Lune

15/09/23
Salina
We hebben echt een hele fijne kraamweek gehad met Elif. Ze heeft er alles aan gedaan om de week zo ontspannen mogelijk te maken en gaf goede tips voor ons als ouders van een eerste kindje.

15/09/23
Jasper en Laura
Heleen heeft na de geboorte van ons derde kindje voor ons gezorgd. Het voelde vertrouwd vanaf het eerste moment. Met haar warmte, ervaring en rust was ze een grote steun en toeverlaat. Ook op het gebied van borstvoeding was haar begeleiding erg waardevol. Onze twee oudste kinderen waren ook vanaf het eerste moment dol op haar. Heleen, heel erg bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt! We zijn je ontzettend dankbaar!

12/09/23
Eveline en Maarten
Voor de kraamweek van ons 2e kindje hebben we hulp gehad van Silke. Super lieve en fijne vrouw, altijd bereid om even te kletsen, ziet ook wat er nodig is en geeft praktische tips. Was ook leuk met ons eerste kindje. Dankzij Silke hebben we rustig aan onze draai kunnen vinden als “family of 4”! Heel erg bedankt Silke, we kijken heel positief terug op deze kraamweek!

15/08/23
Nena en Peter
Wat hebben we een heerlijke kraamweek gehad met Heleen! Vanaf het eerste moment voelde we ons volledig op ons gemak bij haar. Ze heeft ons supergoed begeleid in het op gang brengen van de borstvoeding en een "ritme" krijgen in de dag. We gaan haar enorm missen, maar hebben gelukkig ook het gevoel op eigen benen te kunnen staan! Zeker een aanrader!

07/08/23
Laura de Wolf
Wat een geweldige kraamweek heb ik gehad dankzij Petra! Ik heb deze kraamweek op een roze wolk gezeten en dat kwam mede dankzij de kraamzorg die ik kreeg. Ik ben haar erg dankbaar hiervoor, ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar. Ook mijn dochter van 4 jaar werd overal bij betrokken in deze kraamweek!! Ik heb gewoon een traantje moeten laten toen Petra weg ging. Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen! Groetjes Laura de Wolf

05/08/23
Govert en Merel
We hebben een goede eerste week gehad met Yvonne. Ze heeft ons van goed advies voorzien en zorgde voor rust in huis.Daarnaast was ze erg leuk met ons oudere zoontje en heeft ze hem erg betrokken bij deze week. Dank voor alles Yvonne!

03/08/23
Sarah en Gijs
Na 7 heftige weken in het ziekenhuis, mocht onze baby eindelijk naar huis. Jacintha kwam ons thuis nog een handje helpen. Dit was zo fijn! Vandaag was de laatste dag en we missen haar nu al. Jacintha is super gezellig, bekwaam, een doorpakker en lekker positief. Dat was precies wat we nodig hadden! Ze heeft ons een hoop vertrouwen gegeven en voor een volgende baby komen we zeker terug bij Petra en Jacintha! Heel erg bedankt voor de goede zorgen!

31/07/23
 
Powered by Phoca Guestbook